Binnen Nederland gratis verzenden vanaf €100

Spaghetti con la Bottarga

Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Italiaans
Porties: 4 personen

Ingrediënten

  • 400 gram Spaghetti
  • 2 eetlepels Geraspte Bottarga
  • 6 cherry tomaatjes
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 Sardijnse biologische olijfolie extra vierge
  • 1 rood pepertje
  • 1 sardijnse grof zeezout

Instructies

  • Fruit in Sardijnse olijfolie 2 teentjes knoflook samen met het rode pepertje.
  • Als de knoflook goudgeel is, deze verwijderen en vervangen door wat geraspte bottarga
  • Snijd ondertussen de cherrytomaatjes klein en voeg deze toe
  • Zout toevoegen en gedurende een paar minuten laten doorkoken
  • Kook ondertussen de spaghetti in ruim water met zout ( al dente )
  • Voeg de uitgelekte spaghetti in de pan met saus en vermeng het geheel
  • Strooi net voor het serveren nog wat bottarga over het geheel