Binnen Nederland gratis verzenden vanaf €100

Bestellen & Levering

Hoe snel ontvang ik mijn bestelling?

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 10.00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook de levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Gratis bezorging boven €100

Voor bestellingen in Nederland boven de €100 euro worden er geen bezorgkosten gerekend.

Uit welke bezorgopties kan ik kiezen?

Standaard levering
Uw bestelling wordt thuis geleverd door PostNL wanneer u droge producten die niet gekoeld hoeven te worden besteld. De bezorgkosten zijn €6,50 per bestelling. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. U kunt altijd contact met ons opnemen om een bezorgafspraak in te plannen, zodat u zeker weet dat u thuis bent op de dag van levering.

Afhalen op locatie
Er zijn geen kosten verbonden aan het ophalen van uw bestelling op locatie. Ophalen is mogelijk in Schiedam:

Qitalia
Gerardus Blankenheymstraat 31
3117 ZA Schiedam

Bestellen vanuit België
Wilt u bestellen vanuit België, dan zijn de bezorgkosten €13 euro.

Wanneer ontvang ik een track and trace code?

Al onze bestellingen worden voorzien van een track and trace code. Deze ontvangt u via de e-mail op het moment van verzenden.

NIX18

Het is voor personen onder de 18 jaar wettelijk verboden om alcohol te kopen. Vandaar dat bij alle producten waar alcohol in zit een leeftijds controle is ingebouwd.

Let op: liegen op internet over uw leeftijd is een onrechtmatige daad.

nix18-logo